Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Interaktionsdesigndag 2007 -> Stande

Interaktionsdesigndag 2007

Stande

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt torsdag, 24. maj 2007, kl. 7:00-16:00)

Virksomhedstande

Det er ikke for sent at tilmelde din virksomhed, se tilmeldingen for stande!

Snitker & Co
Snitker & Co. måler og forbedrer kvaliteten og oplevelsen af kommunikation og interaktion på web, software, interaktiv tv, mobile tjenester og apparatur.
http://www.snitker.com

BLACK BOX Global Research ApS
BLACK BOX Global er en uafhængig virksomhed der tester, måler, analyserer og rådgiver om brugervenlighed og brugeroplevelser på websites. Vi laver brugervenlighedstest med eye-tracking og videorapportering, og vi måler og analyserer trafik på websites med de Web Analytics systemer vores kunder end har. Vores projekter bliver afrapporteret med konkrete operationelle anbefalinger til hvad der skal ændres, hvorfor, og hvad det skal ændres til. Alle vores fire seniormedarbejdere har mere end 8 års erfaring i deres respektive ansvarsområder.
http://www.blackboxglobal.dk

Kraftvaerk
Kraftvaerk A/S leverer web-løsninger til danske virksomheder og offentlige aktører. Vi er et full service konsulentfirma med speciale i rådgivning, udvikling, design og brugervenlighed. Blandt vores referencekunder er Falck, Sterling, Jysk, Chr. Hansen, KL, Coloplast og Dansk Energi.
http://www.kraftvaerk.net

Creuna Danmark A/S
Creuna er et skandinavisk it-konsulenthus med speciale i at udvikle og implementere digitale forretnings- og kommunikationsløsninger. Vi tilbyder løsninger inden for e-handel og selvbetjening, virksomheds- og kundeportaler, procesautomatisering, komplekse webløsninger og websites samt online marketing. Vores kernekompetence er evnen til at skabe indsigt i virksomheders forretningsudfordringer, processer, tekniske behov og de brugere, som skal anvende løsningen i sidste ende.
http://www.creuna.dk

Danmarks Biblioteksskole
Danmarks Biblioteksskole uddanner bibliotekarer, kandidater samt mastere i biblioteks- og informationsvidenskab - eller vidensagenter, som nogle vil kalde dem. De studerende lærer bla. at arbejde teoretisk, analytisk og empirisk med design og evaluering af informationsarkitektur, herunder tagging, informationsorganisering og -søgning, taksonomier og usability. Kandidaterne får ansættelse i både den offentlige og private sektor.
http://www.db.dk/

Copenhagen Business School
CBS tilbyder tre specialiserede IT-uddannelser: BA (dat.) samt Cand. merc. (dat.), EBUSS (IT-U, udliciteret til CBS) og BA in Information Management (English language study).
http://www.cbs.dk

IT-Universitetet i København
ITU (IT-Universitetet i København) udbyder it-uddannelser og kurser i et kreativt og inspirerende miljø, hvor individuel fordybelse kombineres med samarbejde på tværs af faggrænser. ITU beskæfter sig med mange forskellige aspekter ved it: Fra naturvidenskab og teknik over humanistiske og kreative sider til erhversmæssige konsekvenser og muligheder. Vi er ambitiøse - også på dine vegne. Så kom og find et it-uddannelses tilbud der dækker dine aktuelle behov.
http://www.itu.dk

Interaktionsdesigndag 2007

Program
Stande
Posterudstilling
Tilmelding
Pris
Deltagerliste (kun for medlemmer)
For udstillere