Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Messe 2005 -> Stande

SIGCHI.dk Messe 2005

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt fredag, 7. oktober 2005, kl. 7:00-16:00)

Virksomhedstande

Bysted A/S
Bysted er et kommunikationsbureau, der løser integrerede kommunikationsopgaver inden for hovedområderne design, kommunikation og web. Vi arbejder med mange private og offentlige kunder om deres webløsninger herunder Danisco, Nykredit, Roskilde Festivalen, sundhed.dk, Sikker Trafik og Slots og Ejendomsstyrelsen. Vi lægger vægt på løsninger, der afspejler både virksomhedens og brugernes ønsker og behov og løser alt lige fra design- og usabilityopgaver, webrådgivning til teknisk implementering. Bysted har udviklet sit eget Content Management System, GlobalSite, som er fleksibelt, brugervenligt og fleksibelt. Læs mere om Bysted og vores webkompetencer på www.bysted.dk.

Danfoss User Centred Design
Danfoss User Centred Design er et tværfagligt team med kompetencer indenfor design, etnografi og ingeniørfaget. Vi arbejder systematisk med innovation og design af brugergrænseflader i produkt og IT-udvikling. Danfoss UCD var én af de første brugbarhedsgrupper i Danmark. www.ucd.danfoss.com

User Centred Design gruppen på Mads Clausen Instituttet består af to afdelinger, seniorkonsulenter på Danfoss A/S og forskere og undervisere på Syddansk Universitet.

Kraftvaerk
Kraftvaerk er et konsulentfirma med fokus på IT og forretningsudvikling. Vi hjælper med formulering af strategi, rådgivning, udvikling og implementering af udvalgte IT-løsninger. Vi beskæftiger os især med e-commerce og andre former for online selvbetjening, og vores usability-team sikrer, at vores projekter altid har fokus på brugervenlighed.
www.kraftvaerk.net

Microsoft Business Solutions
Microsoft Business Solutions automate and help improve financial, customer relationship, and supply chain management. Delivered through a network of Microsoft partners, these integrated, adaptable solutions work like and with familiar Microsoft software to streamline processes across an entire business.
www.microsoft.com/businesssolutions

Nokia Danmark a/s
Nokia er verdensførende inden for mobil kommunikation og står i spidsen for at udvikle vækst og bæredygtighed for en bredere mobilindustri. I Nokia tror vi, man skaber sine egne muligheder, og vi stræber efter fortsat være den førende spiller i spillet om at skabe mulighederne i det mobile samfund.
www.nokia.com

Snitker & co
Uafhængige undersøgelser og rådgivning.
www.snitker.com

UNI.C Danmarks IT-Center for Uddannelse og Forskning
UNI.C Usability er et dansk kompetencecenter inden for brugercentreret design. Vores rådgivning, usability-test, workshops og undervisning er baseret på mangeårig praktisk og metodisk erfaring med brugercentreret udvikling og usability.
www.usability.uni-c.dk

Userminds
Userminds er et uafhængigt analysebureau med speciale i webbaserede løsninger. Det gælder både internet sites, interne ERP-systemer og intranet. Vi har desuden udvidet vores fokus til at omfatte optimering af manualer på print, CD ROM og internet, fordi dette område er en naturlig forlængelse af tidligere projekter. Vi giver vores kunder indsigt i, hvordan brugerne oplever en konkret løsning, og hvordan de bruger den - eller hvorfor de ikke bruger den! Vores mission er at skabe kvalitet gennem løsninger, der tager udgangspunkt i brugernes behov. Userminds tilbyder test af eksisterende løsninger, som står overfor en videreudvikling, samt test og timebaseret rådgivning under selve produktionsforløbet af et website eller internt system. Vi har eget testcenter, hvor kunder og team kan overvære både fokusgrupper og individuelle usability test.
Userminds er stiftet af Anja Thrane og Berit Krickhahn. Vi er pt. 5 ansatte.
www.userminds.dk

Userneeds ApS
Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at optimere deres digitale løsninger, så de forener virksomhedens målsætninger og brugernes behov for et relevant og tilgængeligt indhold. Vores rådgivning tager udelukkende hensyn til brugernes behov og virksomhedernes forretning. Dette kan vi garantere, fordi vi ikke selv producerer digitale løsninger, og derfor altid udarbejder uafhængige analyser.
www.userneeds.dk

Uddannelsesinstitutioner

It-vest
It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Handelshøjskolen i Århus, Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. It-vest-samarbejdet blev etableret i 1999 med det formål at styrke udbuddet af it-uddannelser i Vestdanmark.

It-vest udbyder uddannelser inden for et bredt spektrum af it-faglige områder: fra analyse, design og konstruktion af it-systemer til it-integrerede områder som organisation, økonomi, undervisning og ledelse.

It-vest kan betragtes som et virtuelt universitet, der samler og koordinerer it-uddannelser på tværs af de fire institutioner.
www.itev.dk og/eller www.it-vest.dk

Mads Clausen Institut for Produktinnovation
IT Product Design på MCI er en 2-årig, international, tværfaglig, projektorienteret kandidatuddannelse for studerende med afsluttet bachelorgrad i design, ingeniørfag, økonomi, erhvervssprog, antropologi el.lign.

Hovedområderne er User Centred Design, Interaction Design og Design Research. Studerende uddannes til at designe fremtidens innovative produkter med fokus på mennesket. www.itproducts.sdu.dk eller www.mci.sdu.dk

MCC-uddannelsen (Master i Computer-mediated Communication)
Uddannelsen henvender sig til kommunikationsmedarbejdere, journalister og andre formidlere, som ønsker en videreuddannelse på universiteternes kandidatniveau indenfor netbaseret kommunikation og nye medier.
www.ruc.dk/mcc

Messe 2005

Program
Stande
Tilmelding
Pris
Deltagerliste (kun for medlemmer)
For udstillere
After party