Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Messe 2005 -> For udstillere

SIGCHI.dk Messe 2005

For udstillere

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt fredag, 7. oktober 2005, kl. 7:00-16:00)

Messen afholdes

fredag, den 7. oktober, kl 9:00-18:00

Messen bliver afholdt i IT-Universitetet's store Atrium, samt i de tilstødende auditorier!

IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

Det er ikke for sent at tilmelde en stand, men af hensyn til planlægningen af de praktiske forhold vil vi bede om at tilmeldingen sker så hurtigt, som muligt!

Vi opfordrer både virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at være repræsenteret på messen!

Målgruppen er, som sidste år, såvel SIGCHI.dk medlemmer, der allerede arbejder med HCI i praksis, samt studerende med interesse for HCI.

Derudover er det målet i år at tiltrække, aftagere af HCI ydelser, både repræsentanter for virksomheder, der allerede aftager disse ydelser, men også virksomheder som overvejer eller allerede har besluttet sig for at øge indsatsen indenfor HCI.

Således er selve messen rettet mod alle (der er særlig lav messepris, der ikke kræver medlemskab), mens hovedtalen ( John Stoddard fra IDEO Palo Alto, California) og seminarrækken beskrevet i programmet, er rettet mod at give praktikeren et fagligt pust (prisen er på niveau med SIGCHI.dk's normale faglige arrangementer).

Der afholdes i forbindelse med messen en række faglige arrangementer, bl.a. keynote talk af John Stoddard fra IDEO Palo Alto, California, samt en række faglige seminarer.

Som en del af messen uddeles også SIGCHI.dk Studenterprisen 2005 på kr. 25.000, der uddeles for det bedste SIGCHI.dk relaterede speciale udarbejdet i 2004. Det er første gang prisen uddeles og det sker i år med sponsorstøtte fra Nokia.

For udstillere

Lille stand
Stor stand
Priser og tilmelding
Tilmeldte stande