Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Sketching!

Sketching!

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt torsdag, 6. oktober 2016, kl. 17:00-19:00)

Sketching! Mie Nørgaard & Louise Klinker

Sketching-eksperterne Mie Nørgaard og Louise W. Klinker holde hver deres oplæg om, hvordan de hver især bruger sketching, og hvilke fordele og muligheder, der ligger i at gribe pennen.

Mies oplæg vil handle om brug af designsketching til at booste refleksion og dialog i udviklingsarbejder. Louise vil bl.a. komme ind på sketching som en ”superpower” samt om Business Sketching – et 1508 produkt i udvikling.

Hvert oplæg vil vare ca. tre kvarter, og der vil være en god pause imellem med lidt snacks og drikkevarer samt muligheder for at netværke. Vi åbner op for networking og forfriskninger kl. 18.30, og arrangementet begynder præcis kl. 19.00.

Tag gerne lidt tegneredskaber med hjemmefra

Arrangementet afholdes på ITU, Rued Langgaardsvej 7A, København, lokale 4A58 og vil foregå på dansk.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding

NB! Du skal være medlem af UX Danmark for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede er medlem (eller er du i tvivl), så kan du følge beskrivelsen under tilmelding.

Medlemskab koster 300 kr. pr. år (100 kr. for studerende) og gælder som noget nyt fra indmeldelsesdatoen og et år frem.

Om Mie Nørgaard

Mie har arbejdet med sketching til at støtte refleksion, forståelse og diskussion i udviklingsarbejder i mere end 10 år. Hun har anvendt rapid sketching i forsknings- og undervisningsøjemed på de fleste af landets universiteter og hos en lang række store danske firmaer som en integreret del af moderne praksis inden for interaktions- og oplevelsesdesign.

I arbejdet fylder humor og provokation som pædagogiske redskaber, foruden leg og lysten til at arbejde undersøgende og eksperimenterende.

mienoergaard.dk

Om Louise W. Klinker

Louise har +15 års erfaring med udvikling af digitale produkter og services i UK og DK. Hun skitserer hver dag, både med kunder, for sig selv og med sit team. Hun er head of Strategy and UX på det digitale design bureau 1508.

1508.dk

Sketching!

Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)