Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Data-fortællinger vs. Infografikken

Data-fortællinger vs. Infografikken

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt torsdag, 7. april 2016, kl. 16:30-19:30)

Det er lykkedes at få Tine Kühnel til at holde et oplæg og en workshop om visuel formidling af simple til komplekse sammenhænge.

Tine har, med en baggrund som servicedesigner på bureau og med et speciale i datavisualisering i bagagen, valgt at starte eget firma. I oplægget kommer hun ind på gode eksempler på infografikker, hvilke fordele og ulemper der er ved anvendelse af infografikker i forhold til datavisualiseringer.

Tine blev motiveret til at starte selvstændigt af en lang række kunder, som har efterspurgt beslutningsgrundlang baseret på deres data. Hun har identificeret, at der typisk er to statiske outputs, når virksomheder får leveret en sådan bestilling - infografikker eller Excel tryllerier, samt at det statiske element typisk medfører, at der kun leveres én fortælling ud af mange.

Med hendes erfaring, viden og tilgang kan hun levere visualiseringer af kunders data, som gør det muligt at fortælle flere historier i samme dynamiske display. Dette åbner op for flere perspektiver og måder at anskue data på - uden at indholdet bliver fordrejet.

Dette kan bl.a. gøre at data kan aktiveres og deles på tværs af organisation og virksomhed –hvilket kan lede til helt nye indsigter og et styrket beslutningsgrundlag.

Hvad dette yderligere indebærer og hvordan man går til værks, det glæder hun sig til at fortælle jer meget mere om den 7. april!

Data-fortællinger vs. Infografikken

Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)