Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Eric Reiss

Usable Usability: Simple Steps for Making Stuff Better

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt onsdag, 6. marts 2013, kl. 14:30-16:30)

Eric ReissNår Eric Reiss gæster SIGCHI.dk's usability arrangement d 6/3, venter der tilhørende et inspirerende og lærerigt oplæg af en af de dygtigste keynote speakere indenfor feltet. Eric vil tale om usabilty med udgangspunkt i hans seneste bog Usable Usability: Simple Steps for Making Stuff Better.

Eric er CEO for The FatDUX Group og en usability guru, der er kendt for at levere varen på sine udbytterige oplæg. Til SIGCHI.dks arrangement vil han dele ud af sine erfaringer i hvordan man skal forstå brugernes behov, komme med teknikker til at overgå brugernes forventninger og give en lang række gode råd til at forbedre den samlede kvalitet af en brugers oplevelse.

Eric Reiss har været involveret i en lang række designprojekter i længere tid, end han bryder sig om at huske. Ud over at drive FatDUX gruppen, har Eric undervist i designprincipper på Bauhaus-universitetet i Weimar og har tidligere fungeret som professor i Usability og Design på IE Business School i Madrid . Han er i dag tilknyttet bestyrelser for flere universiteter og institutter i både Europa og USA.

Inspireret af "Dogmebrødrene" Thomas Vinterberg og Lars von Trier lagde Eric i 2003 navn til en designfilosofi, et Web Dogma der er et sæt retningslinjer for design, indhold og brugervenlighed, der hæver sig over forgængelige modestrømninger og teknologisk udvikling.I dag følges disse retningslinier af tusindvis af udviklere og virksomheder over hele verden.

Efter foredraget vil det være muligt at stille spørgsmål til Eric og eventuelt få signeret hans bog. Du er velkommen til at blive hængende til en øl eller sodavand - en god anledning til at mødes og netværke med UX kollegaer og andre, der arbejder med kommunikation og interaktionsdesign.

Workshoppen afholdes i København (ITU, Rued Langgaardsvej 7, København, Auditorium 3)

Eric Reiss

Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)