Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Brugerinddragelse

Metoder til brugerinddragelse herunder personas-metoden

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt tirsdag, 26. februar 2008, kl. 14:00-15:50)

Hør to engagerede og erfarne personer fra vores netværk fortælle om, hver deres tilgang til metoder og brugerinddragelse ud fra konkrete cases. Seminaret henvender sig både til Design for Alle.dk’s netværk, og til alle der interesserer sig for metoder til brugerinddragelse uanset produktområde.

 • Metoder anvendt i forbindelse med udviklingen af nye services til brugere med funktionsnedsættelse med udgangspunkt i to cases fra henholdsvis biblioteksverdenen og hjælpemiddelbranchen.
  v/ Annette Krath Poulsen, arkitekt maa, industriel designer mdd, indehaver af AKP Design.

  AKP Design, startet i 1998, udvikler koncepter og innovative hjælpemidler og services gennem design metoder, hvor brugerne er med hele vejen. Tegnestuen har specialiseret sig i produkter til ældre og handicappede.

 • Brugerdreven innovation med personas – med udgangspunkt i to cases fra henholdsvis fødevareindustrien og it systemudvikling.
  v/ Lene Nielsen, Brugervenlighedskonsulent, personas-udvikler og proceskonsulent, Snitker & Co.

  Lene Nielsen har arbejdet med Personas og Scenarier siden 1997. Hun fik en Ph.d. i personas og scenarier i 2004 og har siden videreudviklet metoden til ”10 skridt mod personas”. Lene er med i et internationalt forskningssamarbejde om kulturelle forskelle og brugervenlighedsmetoder.

 • Diskussion

Sted:
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

Lokale Auditorium 2 (tilmelding påkrævet)

Arrangeret af Design for Alle.dk
http://www.design-for-alle.dk/calendar/miniseminar260208

Brugerinddragelse

Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)