Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Apparat design

Design af apparater og bærbare grænseflader

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt torsdag, 10. februar 2005, kl. 12:00-15:30)

Faggruppen for håndholdte og indbyggede grænseflader inviterer til en mini-konference.
Mødet afholdes på Datalogisk Institut, Århus Universitet, lokale Ada 118, Åbogade 34, 8200 Århus N.

Vi har sammensat et afvekslende og indholdsrigt program som også er interessant for dem, der arbejder praktisk med design af apparater og bærbare grænseflader:

Danfoss SERVICE TOOL til kølemontører er en så stor succes, at varmeafdelingen kopierer dens interaktionsprincipper bare ved at skifte ikonerne ud. (Kirsten Bagger, Danfoss)

Heuristisk evaluering og mobil brugbarhed. Realisme i test. Dette paper blev oprindelig præsenteret på MobileHCI'04. Det er en interessant og praktisk demonstration af forskellene mellem felttest og realistiske laboratorietest. (Mikael B. Skov, Aalborg Universitet)

Farvedisplays giver nye udfordringer. En god oversigt for HCI-folk som vil lære mere om de tekniske muligheder og begrænsninger når de skal realisere deres ideer. (Anders Dinsen, Asym)

Manglen på intelligent design i mobiltelefoner. Nogle teorier om de kræfter som styrer udviklingen af elektroniske produkter, og nogle ideer til hvordan vi kan lære at styre dem. Oprindelig præsenteret på MobileHCI'04. (Georg Strøm, Københavns Universitet)

Diskussion af gruppens videre arbejde

Venlig hilsen
Anders Dinsen, Georg Strøm og Werner Sperschneider

Apparat design

Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)