Common ground

Forside
Program
Facilitator
Sted
Pris

 
 
 

Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Common ground -> Program

Common ground

Program

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt 8.-9. oktober 2002)

Traditionelt kan det være svært at afgøre, hvilken rækkefølge af udviklings-, usability- og designaktiviteter, der vil være optimal.

  • Skal usability-specialisterne starte arbejdet og være styrende for forløbet?
    Kan udviklerne vente på at usability specialisterne er bliver færdige? ... og kan det designede implementeres?
  • Skal udviklerne starte, og usability arbejdet vente til den første prototype er klar, hvor det måske ikke længere er muligt at foretage nødvendige radikale ændringer?

Svaret er naturligvis, at alle grupper skal arbejde sammen, men det kræver en forståelse for hinandens arbejdsopgaver, hinandens kardinalpunkter, samt metoder, så det bliver muligt at strukturere og koordinere designforløbet.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i et struktureret designforløb, der gennemføres i grupper af 4-6 personer. Det strukturerede forløb gør det muligt at designe centrale dele i fælleskab, mens øvrige dele af designprocessen tager udgangspunkt i at udviklere, usability specialister og grafiske designere arbejder parallelt.

Designarbejdet vil tage udgangspunkt i ét centralt designprojekt - design af en Windows-baseret grafisk brugergrænseflade. Målet er, at alle grupper inden 2. dags afslutning, har en kørende prototype udviklet i Delphi, der opfylder de opstillede krav til usabilty. Et mål, der kræver at udviklere, usability specialister og grafiske designere forstår hinanden og arbejder koordineret mod målet.

Hvis du har spørgsmål til det detaljerede program er du velkommen til at henvende dig til Morten Borup Harning, der vil fungere som facilitator!